CC-Cars får ny ledelses- og ejerstruktur

12. august 2020

Christian Jensen (t.v.) stopper som direktør for CC-Cars, men fortsætter i bestyrelsen. Kristian Grünhut Liborius (t.h.) bliver ny direktør.

Stifter Christian Jensen har valgt at give stafetten videre

Det er 18 år siden, at Christian Jensen etablerede CC-Cars i Ans, som siden har udviklet sig til at blive ikke bare Skandinaviens største forhandler af klassiske biler, men også en betydelig spiller på det europæiske marked. Men nu har stifteren valgt at træde et skridt tilbage.

”CC-Cars er virkelig godt kørende,” siger Christian Jensen. ”Jeg har gang i mange andre projekter ved siden af klassikerforretningen, som også kræver meget af min tid, så derfor er det passende, at jeg bliver frigjort for nogle af mine arbejdsopgaver i bilhuset i Ans.”

”For tre år siden udvidede vi med en afdeling i Odense, som Kristian Grünhut Liborius er daglig leder og medejer af. Han har virkelig fået drevet den fynske afdeling frem til succes, og jeg er glad for at videregive den samlede ledelse for CC-Cars til ham.”

”Jeg købte min første klassiske bil af Christian Jensen tilbage i 2016,” siger Kristian Grünhut Liborius. Dette blev startskuddet til det nuværende samarbejde. ”Vi har samme passion for klassiske biler og samme forretningsfilosofi, så da jeg foreslog at udvide med en afdeling i Odense, var Christian Jensen med på ideen. ”

I 2017 blev den fynske afdeling etableret med Kristian Grünhut Liborius som direktør. Nu får han samme rolle for bilhuset i Ans.

”Selv om jeg nu stopper som direktør, er jeg fortsat en aktiv del af CC-Cars,” siger Christian Jensen. ”Jeg er stadig med i ejerkredsen samt bestyrelsen, hvor jeg vil arbejde for vores videre udvikling. Og selvfølgelig vil jeg fortsat have min gang i bilhuset – men ikke hver dag – ligesom jeg selvfølgelig stadigvæk vil varetage kontakten til nogen af CC-Cars’ faste og mangeårige kunder.”

”Jeg kommer fortsat til at have base i Odense, men jeg vil selvfølgelig ofte være at finde i Ans,” siger Kristian Grünhut Liborius, som også er blevet medejer i CC-Cars.

”Jeg har været i gamet i fire år, og jeg har haft en fantastisk læremester i Christian Jensen, som har introduceret mig til handlen med klassiske biler.  Det er vigtigt for mig, at CC-Cars bliver kørt videre i samme ånd. Der bliver således ikke tale om en revolution af firmaet, men en videreudvikling.” siger Kristian Grünhut Liborius.