MB Byg vil være din lokale tømrer i Viborg

21. maj 2021

Der er fuld fart på byggeriet – både hos tømrermester Morten Busk fra Viborg og hos tømrerfirmaer i resten af landet.

ERHVERVSLIV | Der bliver lavet alt fra solbeskinnede træterrasser og nybyggeri til energioptimering med efterisolering og udskiftning af vinduer og døre. Hos Morten Busks tømrerfirma, MB Byg, kan alle opgaver løses – store som små.

Brug en lokal tømrer

MB Byg har eksisteret siden 2009, hvor Morten Busk sprang ud som selvstændig. I starten var tømrerfirmaet en slags hobbyprojekt ved siden af det faste arbejde som tømrersvend, men fra 2012 har MB Byg været en fuldtidsbeskæftigelse, som med tiden er vokset til en virksomhed med mange ansatte.

Oprindeligt havde tømrerfirmaet adresse i Hobro, men i dag foregår aktiviteterne med udgangspunkt i domkirkebyen Viborg, og det er også her, Morten Busk gerne finder sine kunde. Ordrebogen er dog også fuld af projekter i andre jyske byer.

Der er mange fordele ved at benytte en tømrer fra lokalområdet. Ønsker du f.eks. et uforpligtende tilbud på en opgave, kan din lokale tømrermester hurtigt kigge forbi.

Du slipper også for at skulle betale kørepenge, og skulle der være brug for at tilknytte andre håndværkere til projektet – murer eller elektrikere – så har din lokale tømrer naturligvis et godt netværk i området. Søger du et tømrerfirma fra Viborg, kan du altså med fordel kontakte MB Byg.

Energioptimering er det nye sort

Hos MB Byg klares tømreropgaver af enhver slags, hvilket er med til at skabe en spændende og varieret hverdag for alle medarbejdere hos MB Byg. Morten Busk og co. kan således både hjælpe dig med større projekter som renovering, tilbygning og nybyggeri, men også med de mindre opgaver i hjemmet som f.eks. opstilling af et nyt køkken.

En af kerneopgaverne hos MB Byg er energioptimering. Energioptimering af din bolig kan spare dig for mange dyre varmeregninger, og det er således en populær opgave, som tilvælges i mange midtjyske husstande. Har du en ældre bolig, er der med garanti penge at spare ved at efterisolere vægge og lofter.

Skal din bolig energioptimeres?

Hos MB Byg handler energioptimering bl.a. om loftisolering. Til denne opgaver benyttes Knauf Supafil, som er et effektivt glasuldgranulat. Granulatet fordeles jævnt og fylder eventuelle huller i den eksisterende isolering. Med ekstra isolering af dit loft vil du kunne se frem til en reducering af varmeforbruget på 15-20%, ligesom du også opnår et varmere hus, da varmen vil fordeles bedre.

En anden kilde til bedre energiudnyttelse er at skifte dine gamle vinduer og døre. Kan dine nuværende vinduer ikke holde varmen inde og kulden ude, er det tid til at få dem skiftet. MB Byg kan skifte dine nedslidte vinduer ud med nye og energibesparende vinduer og det samme gælder naturligvis dørene i dit hjem.

For Morten Busk starter en god tømreropgave med en god dialog. Det handler om at møde kunden i øjenhøjde og sammen finde ud af, hvordan projektet skal løses, og naturligvis hvad det skal koste. Det er vigtigt at respektere kundens ønsker og samtidig give relevant og professionel sparring. Begge dele er fast inventar hos MB Byg.