Opkøb af Krogsøe El skal styrke Raaby & Rosendals tilstedeværelse i Randers og Mariager

19. august 2020

Hos elinstallationsvirksomheden Raaby & Rosendal, har man de seneste år oplevet positiv fremgang i en sådan grad, at der nu er blevet plads til en naturlig udvidelse af firmaet.

ERHVERVSLIV | Raaby & Rosendal, der har deres daglige gang i Aarhus, Silkeborg og Randers har opkøbt Krogsøe El, en lokal elinstallatør i Randers og Mariager området.

Opkøbet kommer af et naturligt behov for at udvide virksomheden, og et ønske om at styrke tilstedeværelsen i netop Randers og Mariager. Direktør for Raaby og Rosendal, Bjarne Andersen, uddyber beslutningen nærmere: ”Vi har egentlig gået og snakket løst om muligheden for at udvide forretningen gennem opkøb i noget tid. At det så ender med at blive Krogsøe El, er ikke en tilfældighed. Beliggenheden, historien og ikke mindst det gode samarbejde vi har haft med Krogsøe El gennem det sidste års tid, gjorde at valget var oplagt.

”Alting i elting”

Det er 18 år siden, at Christian Jensen etablerede CC-Cars i Ans, som siden har udviklet sig til at blive ikke bare Skandinaviens største forhandler af klassiske biler, men også en betydelig spiller på det europæiske marked. Men nu har stifteren valgt at træde et skridt tilbage.

Sådan lød sloganet tilbage i 1986 da Per Bach slog dørene op for ”Per’s El-service”. Et slogan der ret hurtigt blev kendt i lokalområdet. Virksomheden voksede og havde sin gang i og omkring Mariager Fjords kommune i 28 år, indtil Per Bach ønskede at træde tilbage.

I 2014 overtog Krogsøe El og har siden håndhævet Per Bach’s vision om høj service og kvalitetsbevidsthed, hvilket understreges ved det faktum at sloganet stadig lyder.

I dag har Krogsøes El sin daglige gang i, primært Randers og Mariager, men også ind over det midtjyske.

Det perfekte match

Raaby & Rosendal har base nær Silkeborg og Aarhus og har siden 2017 udvidet kundekredsen og dermed også virksomhedens størrelse. Virksomheden specialiserer sig i el entreprise, service, solceller og varmepumper.

At tingene skal laves ordentlig og med en høj standard, er ikke blot tomme ord hos Raaby & Rosendal. ”Vi er fuldstændig overbeviste om, at det er vores kompromisløse løsninger hos kunderne, der gør at vi har den sunde virksomhed vi har i dag.” forklarer Bjarne Andersen.

Det var netop det kvalitetsbevidste og professionelle arbejdsmiljø hos Raaby & Rosendal, der gjorde at Krogsøe El sagde ja til et opkøb. Jesper Pedersen, der er ejer af Krogsøe El fortæller: ”Bjarne og jeg har kendt hinanden gennem mange år og ved derfor hvad vi hver især står for. Så efter længere tids samarbejde mellem vores firmaer, gav det ikke rigtig anden mening end at styrke samarbejdet ved et opkøb”.

Skal styrke hinanden

”Når vi går ind og opkøber Krogsøe El er det forretningsmæssige perspektiv naturligvis at udvide vores kundekreds. Vi har et ønske om at være mere til stede i Randers området og med Krogsøe El’s historie og tillid, får vi ikke bedre mulighed.” siger Bjarne Andersen.

Selvom Raaby og Rosendal nu overtager styringen, betyder det ikke at Jesper Pedersen får en plads på sidelinjen. Han bliver ansat som en del af vores lederteam. Som Bjarne Andersen siger: ”Det ville være tåbeligt ikke at inkludere Jesper Pedersen med hans erfaring hos kunderne. Vi skal forholde os ydmyge til den tillid Krogsøe El har fået opbygget i lokalområdet gennem mange års solidt arbejde. Vi skal lære af det, og vi skal bibeholde de værdier som de har været kendte for”.

Hos Krogsøe El glæder man sig til det næste kapitel. ”Raaby & Rosendal har gjort mange ting rigtigt for at have det brand i har i dag. De kommer med en kæmpe rygsæk af ekspertise som jeg glæder mig til at blive en del af og hvor jeg kan byde ind med min erfaring” siger Jesper Pedersen.