Sådan finder du den rigtige kopimaskine til kontoret

12. april 2023

Vi har alle travlt med at finde det rette IT udstyr til kontoret. Computerskærmene skal have en god farveopløsning og møblerne skal være ergonomiske! Dog må vi ikke glemme den gode gamle kopimaskine. Hvordan vælger vi den bedste til kontoret? Det vil vi forsøge at se nærmere på i denne artikel.

Overvej kontorets kopi-behov

Det er selvfølgelig først og fremmest vigtigt at tænke over, hvilke kopi-behov kontoret har. Det er nemlig vigtigt at vælge en kopimaskine erhverv, som har den rette kapacitet.

Derfor kan det være en god idé at læse diverse anmeldelser af en kopimaskine, når du har fundet en, som du gerne vil købe til kontoret. Når du læser anmeldelserne, bør du have fokus på, om kopimaskinen er holdbar og om den kan kopiere den rette mængde dokumenter, uden at blækpatronerne skal skiftes ud i tide og utide. Det kan nemlig være en dyr affære, når blækpatronerne skal skiftes gang på gang. Det er vigtigt at finde en kopimaskine, som får det mest optimale ud af enhver blækpatron.

Lyd, larm og stilhed

Generelt set er det altid en god idé, at læse anmeldelserne på en pågældende kopimaskine. Her kan du nemlig også hurtigt finde ud af, hvor meget kopimaskinen larmer. Det kan nemlig være en meget dårlig idé, når kopimaskinen larmer for meget, hvis den eksempelvis skal placeres og bruges på et stille kontor.

Modsat er det sjældent et problem, hvis kopimaskinen larmer på et allerede larmende kontor. Det kan eksempelvis være et kontor, hvor der ofte tales og samarbejdes omkring projekter. Og måske gør det heller ikke noget, at kopimaskinen larmer, hvis den placeres i et baglokale! Der er mange årsager til, at det kan være vigtigt at finde ud af, hvordan kopimaskinen lyder og hvor meget den larmer - specielt hvis I ofte har brug for at kopiere.

Reparationsservice

Det kan også være meget vigtigt at finde ud af, om stedet, hvor du køber kopimaskinen, tilbyder reparationsservice og lignende. Hvis I bruger kopimaskinen meget på kontoret, er der jo selvfølgelig en chance for, at kopimaskinen går i stykker.

Hvis I får tilbudt reparationsservice, kan I hurtigt fortsætte dagligdagens arbejdsopgaver, selvom kopimaskinen har brug for en lille reparation. Selvfølgelig er det ikke ideelt, hvis kopimaskinen går i stykker - men der er ingen tvivl om, at det giver ro i sjælen at vide, at den hurtigt kan blive fikset igen, hvis uheldet er ude.