Velkommen til Danmarks nye virksomhedsdatabase

28. oktober 2021

Har du besøgt Find-Virksomhed.dk? Danmarks nye virksomhedsdatabase byder på en lang række smarte og praktiske funktioner, som kan gøre din hverdag nemmere.

Hjemmesiden er både henvendt til private og erhvervsdrivende, og giver dig mulighed for at finde virksomhedsprofiler med kontaktinformationer og regnskaber ligesom du kan tjekke ejerforhold og lave listeudtræk.

Alle funktionerne på Find-Virksomhed.dk er ganske gratis og oplysningerne er altid opdateret og synkroniseret med CVR-registret.

Find virksomheder i dit lokalområde og bliv selv fundet

Som privatperson er Find-Virksomhed.dk et oplagt sted at starte, hvis du gerne vil finde en virksomhed i dit lokalområde. Databasen rummer samtlige virksomheder i Danmark, og søgefunktionen giver dig mulighed for at søge efter navn, branche og geografi. Leder du f.eks. efter en håndværker i din hjemby, finder du hurtigt en lokal tømrer, murer eller elektriker på Find-Virksomhed.dk.

Som erhvervsdrivende har du også mulighed for at blive fundet på Find-Virksomhed.dk. Da alle landets virksomheder kan søges frem på hjemmesiden, vil din virksomhed naturligvis dukke op blandt søgeresultaterne. Ønsker du at skabe ekstra opmærksomhed omkring din virksomhed kan det gøres med en annonce.

Annoncer i søgeresultaterne sørger for at din virksomhed skiller dig ud fra mængden, når kunderne skal vælge hvem de vil kontakte.

Mere end en digital telefonbog

Umiddelbart kunne Find-Virksomhed.dk måske lyde som en digital telefonbog, hvor du kan finde kontaktoplysninger på virksomheder, men hjemmesiden er meget mere end dét.

Foruden de klassiske informationer kan du nemlig også finde regnskaber, tjekke virksomhedernes ejerforhold og lave listeudtræk. Find-Virksomhed.dk fungerer således som et nyttigt værktøj, hvis du gerne vil have større indsigt i det aktuelle marked.

I databasen kan du bl.a. se hvordan dine konkurrenter klarer sig, holde øje med nye virksomheder i dit lokalområde og tjekke ejerkredsen bag dem. Listeudtrækket kan desuden benyttes til at skabe specialtilpassede virksomhedslister – et oplagt redskab for sælgere.

Med få enkle klik kan du få en udførlig liste fuld af potentielle kunder. Listen kan f.eks. tage udgangspunkt i specifikke brancher, i virksomhedsstørrelse eller i geografi.

Et strategisk værktøj for virksomhedsejere

De mange smarte funktioner på Find-Virksomhed.dk er oplagt for dig, der driver en virksomhed. Som virksomhedsejer kan du nemlig anvende databasen som et strategiske værktøj, og systematisk overvåge interessante virksomheder i hele Danmark.

Først og fremmest kan du bruge databasen til at finde potentielle kunder. Med din indsigt i virksomhedens aktuelle situation står du bedre rustet til at tilrettelægge dit opsøgende salg.

Du bør naturligvis også tjekke dine nærmeste konkurrenter, så du kan blive klogere på din egen branche. Klarer alle konkurrenterne sig bedre end dig, så bør du overveje at ændre driften af din virksomhed.

Undgå dårlige oplevelser

Når det kommer til samarbejdspartnere og leverandører er det naturligvis også belejligt at kende deres økonomiske situation, inden du indgår bindende aftaler. Står du med et konkret tilbud på hånden, kan det altså være en god idé at undersøge virksomhedens økonomi og ejerforhold.

Når det gælder ejerforhold, er det også interessant at holde øje med, om ejerne har konkurser i bagagen.

Som du nok kan fornemme, så byder Find-Virksomhed.dk på en lang række spændende muligheder for erhvervsdrivende. Besøg hjemmesiden og udnyt mulighederne med det samme.