Without: Opskriften på den smukke og sunde hud

10. december 2021

Har du styr på hvilke stoffer der er i den hudpleje, hårpleje og makeup, du bruger? Maria-Louise Thrane Jensen har gjort det til din mission at sælge naturlige skønhedsprodukter i webshoppen Without.dk. Her finder du alle former for cremer til ansigtet og kroppen, makeup, parfume og forskellige produkter til den perfekte hårpleje. Du kan således trygt tilføje varer til indkøbskurven uden at skulle bekymre dig skjulte overraskelser.

En tendens i samfundet

Gennem de seneste år har interessen for den sunde livsstil været i kraftig vækst. Vi vil vide hvad vi putter i munden, og på vores tur rundt i supermarkedet, får emballagen ofte en hurtig gennemlæsning. Det handler ikke blot om den bedste kvalitet, for vi vil også gerne passe på os selv og vores omgivelser. Vi er kort sagt blevet kritiske forbrugere, der ikke køber hvad som helst.

En lignende tendens finder man også, når snakken falder på skønhedsprodukter. Vi jagter nemlig være sundhed for hele kroppen, og vi vil således gå langt for at undgå skadelige og allergifremkaldende stoffer. Det kan dog være lidt af en udfordring at gennemskue varedeklarationerne på skønhedsprodukterne, som ikke altid er lige så udførlig og letforståelig som den er på fødevarer.

Interessen for de naturlige valg

Det er ingen hemmelighed, at Maria-Louise har en stor passion for hudpleje, hårpleje og makeup, og hun brænder ligeledes for at vejlede sine mange loyale kunder. Gennem årene er mange forskellige skønhedsprodukter og brands blevet afprøvet derhjemme i forsøget på at besvare nogle af de klassiske spørgsmål:

Hvilken hudtype har jeg og hvordan plejer jeg den bedst? Skal man bruge serum hver dag? Og hvad gør de forskellige ingredienser ved min hud?

Sidstnævnte satte for alvor gang i Maria-Louises interesse, for mens produkternes positive effekter ikke kunne fremhæves nok i både reklamer og på emballage, så var det straks en anden sag, når det gjaldt de negative effekter, nemlig de skadelige ingredienser som findes i uforholdsmæssigt mange skønhedsprodukter.

Råd og vejledning: Maria-Louises store passion for hudpleje, hårpleje og makeup kommer kunderne til gode

Et univers uden skadelige ingredienser

Efterhånden som Maria-Louise fik øjnene op for de mange skadelige stoffer, der kunne findes i helt almindelige produkter som hårshampoo, solcreme og parfume, måtte hun også indse, at det krævede en god portion research at finde frem til de naturlige produkter. De produkter, som hun kunne være tryg ved at bruge.

Der manglede simpelthen et online univers, hvor kunderne kunne være sikre på at produkterne ikke indeholdt skadelige ingredienser. Produkter med ingredienser fra naturen. Det måtte der bestemt være et marked for, og idéen til Without.dk var således sat på skinner. Derfor kan du i dag købe produkter som Innersense shampoo og hårprodukter og Coola solcreme hos Without.dk.

Der er hjælp at hente

Udover at sælge produkter i webshoppen, er Maria-Louise Thrane Jensen også aktiv på sin blog og på Instagram. Den personlige vinkel spiller nemlig også en væsentlig rolle i den moderne internethandel. På både blog og Instagram deler Maria-Louise ud af sin viden og erfaringer, og hjælper dig i jagten på den perfekte hud, med den smukke glød. Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du altid velkommen her.

Skønhed handler dog ikke udelukkende om det ydre, for begrebet ’Inner Beauty’ er også i kraftig vækst. Hvilke skønhedsprodukter skal der til for at booste din hud inde fra? På Whitout.dk er Maria-Louises tanke, at der fremover skal fokuseres endnu mere på denne – måske oversete – side af skønhedsprodukter.